Platsannonser

Här har vi samlat spännande jobbmöjligheter inom veterinärmedicin, oavsett om du är nyutexaminerad eller en erfaren yrkesverksam. Utforska ett brett spektrum av roller som passar just din expertis och karriärmål.

Publicera ett jobb
10 lediga jobb
Sortera
Nyast
Äldst

Vi söker två veterinärer som vill få chansen att jobba på natursköna Åland

Ålands miljö- och hälsoskyddsmyndighet (ÅMHM) handhar tillsyn, prövning, information och förebyggande verksamhet inom miljö, hälsa, hälso- och socialvård samt erbjuder veterinärvård 24h och laboratorietjänster inom livsmedel, jordbruk och miljö. Myndigheten är en expertmyndighet med drygt 40 anställda.

Omfattning:

Vikariat

Varaktighet:

4 månader

Plats:

Åland

Klinikchef till smådjurskliniken vid SLU Universitetsdjursjukhuset

Smådjurskliniken söker chef för den kliniska verksamheten. Är du veterinär eller djursjukskötare med erfarenhet av att leda och utveckla en klinisk verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Omfattning:

Heltid

Varaktighet:

Tillsvidareanställning

Plats:

Uppsala

Klinikchef till hästkliniken vid SLU Universitetsdjursjukhuset

Hästkliniken söker chef för den kliniska verksamheten. Är du veterinär eller djursjukskötare med erfarenhet av att leda och utveckla en klinisk verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Omfattning:

Heltid

Varaktighet:

Tillsvidareanställning

Plats:

Uppsala

Engagerade djurhälsoveterinärer för nöt, gris och får

Vill du jobba med lantbrukets djur och göra skillnad på gård? Vi söker tre engagerade djurhälsoveterinärer för djurslagen nöt, gris och får.

Omfattning:

80-100%

Varaktighet:

Tillsvidareanställning

Plats:

Sverige

Veterinärer till digital konsultationstjänst

Lassie är en djurförsäkringsförmedlare som har över 80,000 kunder. Vårt fokus ligger på att erbjuda omfattande försäkringslösningar för hundar och katter. Vi har en preventiv approach i vår relation med våra kunder där vi hjälper våra kunder att bättre ta hand om sina djur genom vår app. I takt med att vi utvidgar vår verksamhet söker vi nu veterinärer till vår kommande digitala konsultationstjänst

Omfattning:

Heltid eller deltid

Varaktighet:

Tillsvidareanställning

Plats:

Distans

Förste intendent sälhälsa

Naturhistoriska riksmuseet är en statlig myndighet med regeringens uppdrag att främja kunskapen, forskningen och intresset för vår värld. Myndigheten är en framstående forskningsinstitution och Sveriges största museum. Museet har under mer än 200 år samlat in föremål och data och bedrivit forskning om livet på jorden. Samlingarna innehåller fler än 11 miljoner växter, djur, svampar, miljöprover, mineral och fossil. All forskning och kunskap delas i utställningarna, Cosmonova och i aktiviteter på museet och digitalt.

Omfattning:

Heltid

Varaktighet:

Tillsvidareanställning

Grong Dyreklinikk har en 100% stilling ledig for veterinær

Grong Dyreklinikk er en meget godt utstyrt og moderne klinikk med flotte lokaler på Bergsmo i Grong kommune. Vi er et godt sammensveiset team i et meget trivelig arbeidsmiljø der vi har som mål å gjøre hverandre god. Humor og latter sitter løst i en til tider hektisk hverdag.

Omfattning:

Heltid

Varaktighet:

TIllsvidare

Plats:

Grong

Myndigheten för delaktighet söker en myndighetsveterinär för ledarhundar

Den 1 april 2024 får Myndigheten för delaktighet (MFD) ansvar för myndighetsutövningen och all annan verksamhet som rör de statliga ledarhundarna.

Veterinär med intresse för smittskyddsarbete

Vi söker en veterinär med intresse för att arbeta med smittskydd och djurhälsa! Till ett av våra team på djurhälsoenheten söker vi nu dig som vill bidra till teamets arbete med smittskyddsutredningar i besättningar och utbrottshantering av zoonoser, framförallt salmonella, men även andra zoonoser samt andra djurhälsofrågor.

Omfattning:

Heltid

Varaktighet:

Tillsvidare

Plats:

Jönköping

Produktspecialist sökes till södra Sverige

Känner du starkt för värdeskapande försäljning som bygger på starka relationer? Vill du spela en avgörande roll för att förändra uppfattningar och beteenden? Vill du dessutom bli en viktig partner och rådgivare till häst- och smådjursveterinärer? Då kan det här vara ett jobb för dig. Salfarm söker en PRODUKTSPECIALIST som ska vara med och utveckla den veterinära vården av hästar och smådjur på den svenska marknaden. Salfarm är ett växande företag som bidrar till ökad kunskap och utveckling av marknaden inom veterinärområdet i Norden. Som en ledande leverantör på marknaden för veterinärmedicinska läkemedel, frihandelsprodukter och vaccinationsutrustning deltar Salfarm i att säkra en hög professionell nivå för behandling och prevention inom djurhälsoområdet.

Omfattning:

Omfattning

Varaktighet:

Varaktighet

Plats:

Plats